Welkom

Welkom

Muziek Player


Alle blogs

maandag 29 november 2010

een ultra- speedy update

even een korte, feitelijke update, want meer zit er op het moment niet in:

Inmiddels al 2 intakegesprekken gehad. En vrijdag de evaluatie. Ze gaan dus eerst via een instelling gespecialiseerd in DIS de diagnose geven of uitsluiten. En daarna stellen ze een behandelplan op. De diagnoses PTSS en B.E.D. die we van een andere hulpverlener kregen, blijven staan. En hebben nu 2 diagnoses erbij. De obesitas. Het is overgewicht, dus geen officiĆ«le psychische stoornis, maar omdat het psychisch ook zijn gevolgen heeft, wordt ie wel genoemd. En daarnaast een matige depressie.

Er is slecht nieuws over mn moeder. In het kort: de nieuwe injecties doen het niet. En ze moet donderdag aan de chemo. Verder een hoop gedaan, een hoop weggeweest. Er lijken nieuwe veranderingen te komen, maar dat zal later blijken.
Ik ben moe: ik duik mijn bed in.
tot schrijfs! Meg

1 opmerking:

  1. hai meis,
    ik heb wat rond zitten lezen, maar wist niet dat je het zo moeilijk hebt. Mensen drukken het makkelijk weg als er iets met jezelf of een ander aan de hand is. Goed om te zien dat je het toch een beetje ergens kwijt kunt. Ik hoop je hier tot steun te kunnen zijn zoals jij nu mij tot steun bent over mijn moeder. En ik kijk naar de positieve blogs uit! Maar tot die tijd ben ik hier. En op heb forum van BB.
    X LYNN en Dtje

    BeantwoordenVerwijderen